Verhoog jouw emotionele intelligentie

Emotionele Intelligentie Cursus

Train jouw emotionele intelligentie met een dagelijkse les en oefening. Door middel van interessante verhalen en voorbeelden uit het dagelijks leven, combineert deze cursus wetenschappelijke kennis en praktische toepassingen. Je zal leren om jouw eigen emoties en die van anderen te herkennen, begrijpen en reguleren. Op deze manier kan jij ervoor zorgen dat je emoties voor jou werken, in plaats van tegen jou.

Meer weten over de cursus
Persoonlijke aandacht

Workshops

Onze workshops zijn gericht op kleine groepen (max 6 personen), om optimale persoonlijke aandacht te kunnen geven. In een dagdeel leer jij hoe emoties werken, hoe je ze beter kan begrijpen, en hoe jij jouw emoties voor je kan laten werken, in plaats van tegen je.

Meer weten over de workshop
Start een traject

Coaching

In onze persoonlijke sessies bieden wij het beste van onze deskundigheid. Ideaal voor hen die een specifieke wens of uitdaging hebben en daarnaast al een basis in emotionele intelligentie hebben.
Samen met een van onze coaches begin je een traject naar de beste versie van jezelf.

Meer over onze coaching
Een openhartig gesprek

Lezing

In onze lezing leert u alles over hoe wij topsporters begeleiden. Samen met een van onze klanten komen wij langs om onze werkwijze uit te leggen, en al uw vragen te beantwoorden.

Meer over de lezing