Gratis introductie cursus

Wat is Emotionele Intelligentie?

Na afloop van de cursus weet je:

  • Uit welke 4 onderdelen emotionele intelligentie bestaat
  • Wat een emotie precies is en hoe je die kan veranderen
  • In welke 5 aspecten van je leven jouw emotionele intelligentie jou gaat helpen
  • Waarom je vanaf nu nooit meer mag zeggen dat je gestrest bent
Start nu

Iedereen heeft wel een beeld bij emotionele intelligentie. Jij ook. Maar wat het precies is, kan je moeilijk onder woorden brengen. Daar is het nog te abstract voor.

Op school leer je over de loef- en de lijzijde van een berg en hoe je de schuine kant van een rechthoekige driehoek kan berekenen, maar juist datgene waar letterlijk iedereen, elke dag mee te maken heeft, rept niemand over. Dat moet je zelf maar een beetje uitvogelen.

We weten zo ontzettend weinig over onze eigen emoties.

Jouw emoties zijn eigenlijk net zoals het kompas van kapitein Jack Sparrow; de naald wijst de plek aan die jij belangrijk vindt in jouw leven. Zonder deze kennis, lijkt het stuk. Een nutteloos gereedschap dat maar wat doet.

Als jij over jouw emoties leert, kan een nutteloos gereedschap veranderen in een gids in jouw leven.

In de introductie cursus leer je wat emotionele intelligentie precies is, welke vaardigheden je kan ontwikkelen om er beter in te worden en wat je er in jouw dagelijkse leven aan hebt.

Een voorbeeld van de online omgeving van de Emotiplus e-learning

Eigen online leeromgeving

Maak binnen 1 minuut een gratis account aan en volg direct de cursus in jouw persoonlijke leeromgeving op je computer of via de app.

Theorie en Praktijk

Naast de uitleg wat emotionele intelligentie is, ook 3 praktische oefeningen die je direct kan toepassen in je werk en dagelijks leven.

Opstapje naar de basiscursus

Met de kennis van de introductie cursus kom je goed beslagen ten ijs als je start met de basiscursus.

Hoe ziet de cursus eruit?

E-learning 'Wat is emotionele intelligentie?'
1 week

De Cursus

In 7 lessen van ongeveer 5 minuten leer je wat emotionele intelligentie precies is en wat je eraan hebt. De verdeling is gebalanceerd tussen theorie en praktijk. Naast de essentiële kennis zitten er 3 praktische oefeningen in die perfect op elkaar aansluiten en je direct in je dagelijks leven kan gebruiken.

In de basiscursus zitten 25 praktische oefeningen. De kennis die je hier opdoet, zal daar als een stevige fundering voelen.

1
Week
7
Lessen
5
Minuten per les
0
Euro
Gratis introductie cursus

Wat is Emotionele Intelligentie?